Beste klant,

Wegens extreme drukte is het niet mogelijk om voor vrijdag 12 augustus en zaterdag 13 augustus online te bestellen.

In de winkel hebben we voldoende voorraad om u van dienst te kunnen zijn. 

Bedankt voor uw begrip.

Sander en Lineke van Baaren 

Aandacht van begin tot eind

Als u een stukje Boerderijkip koopt, weet u wat u krijgt: ambachtelijke Hollandse scharrelkip, die gegarandeerd een beter leven heeft gehad. Eerlijk vlees dus, dat met zorg en aandacht de weg naar uw bord heeft gevonden. Onze boeren houden van hun vak, kiezen bewust voor duurzaamheid en hebben aandacht voor dierenwelzijn. Boerderijkippen leiden daardoor een plezierig leven met weinig stress. Elk exemplaar wordt met de grootste zorg omringd: van ei tot kip zijn onze vakmensen erbij.

Omdat we van begin tot eind blijven controleren of we voldoen aan de hoge dierenwelzijnseisen, blijft de kwaliteit gewaarborgd. Bovendien wordt het hele proces getoetst op voedselveiligheid en voldoet deze aan de strengste kwaliteits- en hygiënestandaarden.

Hollandse scharrelkip
Boerderijkip is niet zomaar kip, het is échte Hollandse scharrelkip. De Boerderijkip heeft een overdekte vrije uitloop en kan altijd binnen of lekker buiten scharrelen. Veel daglicht én variatie dus, met alle mogelijkheden voor natuurlijk gedrag.
Antibioticavrij
De Boerderijkip wordt met liefde en passie grootgebracht. Ze krijgt de tijd om te groeien, heeft een ontspannen leven en is gegarandeerd antibioticavrij. Zo blijft de Boerderijkip een stress-arme en kerngezonde kip.
Eerlijk product, betere smaak
Boerderijkip is trots op haar Beter Leven-keurmerk. Het is een eerlijke, verantwoorde kip van eigen bodem. De betere keuze, die beter smaakt!